Absolutely Gaga about Babyhouse

Visit our Showroom

Absolutely Gaga About Babyhouse

To nije samo naš moto, već ideja nadahnuta dječjim avanturama…
Odjeća, obuća, accessories i igračke kroz koje će se vaši mališani osjećati uvijek posebno, razigrano i bezbrižno​

Multibrand store sa ponudom kolekcije odjeće i obuće za djecu u dobi 0-7 godina

Mayoral – Španjolski proizvođač, već 80 godina na tržištu dječjom odjećom. Novitet u skladu s vremenom su i organski pamuk u kolekciji, te naglasak na ekološkoj osviještenosti koristeći reciklirane materijale.

 

Abel&Lula – Premium brand koji donosi spoj tradicije i modernog kombinirajući inovativan i umjetnički duh. Brand koji brine o svakom detalju u izradi odjeće i modnih dodataka za posebne prigode.

Jellycat – Engleski brand ( London) koji u svojoj ponudi ima luksuzne igračke za djecu, te koriste najfinije materijale u izradi, a njihove igračke imaju posebnost kojom se ističu, te potiču maštu svakog djeteta, a i odraslih.

Bukowski – Švedski brand igračaka poznatih po svojoj mekoći. Kreativnost branda ističu simpatična imena igrački (npr. lutke Inka i Nadinka…)

Moulin Roty  Francuski brand istaknut svojim dizajnom posvećen detaljima i bojama. U današnjim modernim vremenima Moulin Roty zadržava tradicionalnu notu izrade igračaka u retro stilu koristeći netoksične i visokokvalitetne materijale. Igračke odišu romantikom i francuskim štihom.

 

SHOWROOM

(+385) 91/ 951 25 91

Obavezna rezervacija termina za posjetu Showroomu

Trigger Sidebar Cart0
×
Your cart is empty. Go to Shop